På våra webshopar är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp från att du mottagit varan och har låga frakter. Vi har endast 15kr enhetsfrakt oavsett hur mycket du handlar för och handlar du för över 500kr så är det fraktfritt. Moms ingår i alla priser.

www.runns.se / www.erikasgarderob.se

Bloggar och bloggkompisar

Länkar till våra bloggar, hör finns info om rabatter och nya produkter och pågående tävlingar.www.undertrappan.se – Denna blogg kommer framför allt att handla om saker som jag (Erika) skapar i mitt pysselrum. För tillfället blir det mycket pärl- och papperspysslande. Här kommer mina egen designade smycken och kort att visas.

Runnsprylar – En blogg om klockor och prylar som säljs på Runns

WebshopErikasGarderob på wordpress – Här visar vi upp nya smycken, följ den här så du inte missar det senare.RunnDesign på wordpress – Här skriver Erika om egendesignade smycken som samtidigt säljs här

Runnsblog på wordpress – Här skriver Runns Webshop om nya klockor och prylar.

Blogga om Runns Webshop och få ett presentkort att handla för.

Har du en blogg med gott om besökare så kan du få ett presentkort att handla för om du skriver om oss. Skicka ett mail till info@runns.se och bifoga följande info…

1:  En länk till din blogg
2:  En printscreen på de senaste 30 dagarnas unika besök.

Om vi godkänner bloggen så skickar vi ett mail att du kan skriva om oss, när det är gjort så skickar vi ett presentkort.

Tävling på din blogg?

Om du har en blogg med gott om trafik så kan vi sponsra med presentkort till tävlingar.

Advertisement